طراحان وب شمال

                     

 

بنیامین محسنی ساروی

رئیس هیات مدیره

انجمن معلولین ضایعه نخاعی مازندران

 

 

 ملاقات حضوری با رئیس هیات مدیره

 ملاقات حضوری با مدیرعامل انجمن

دانلود قانون 

حمایت از حقوق معلولین

---------------------

وبلاگ انجمن معلولین ضایعه نخاعی مازندران

-----------------------

-----------------------

-----------------------

-------------------------

 گالری تصاویر
 پربیننده ترین مطالب
 بهزیستی برای تو

 

فراخوان دریافت پیشنهادات سازمان بهزیستی کشور

روز مهندس مبارک؛
شکوفایی تمدن بشر، برآیند ایده های مهندسین تلاشگر است. روز بزرگداشت خواجه نصیر الدین طوسی و روز مهندس گرامی باد.

جشن روز مهندس به میزبانی دفتر نمایندگی نظام مهندسی و کانون مهندسی ساری روز ۵ اسفند سالروز تولد خواجه نصیرالدین طوسی (روز مهندس ) با حضور معلولین به ویژه مهندسین معلول در سالن سید رسول حسینی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی سازمان، دکتر محمد فیروزیان در مراسم تجلیل از مهندسان به مناسبت روز مهندسی که با حضور بیش از 4000 نفر در سالن سید رسول حسینی ساری، اظهار کرد: پنجم اسفند سالروز تولد مردی بزرگ که از افتخارات سرزمین ایران اسلامی است، این شخصیت بزرگ بعد از ارسطو و فارابی به معلم ثالث معروف شده است.

وی خاطرنشان کرد: خواجه نصیرالدین طوسی مبحث "ما می‌توانیم "را در کشور به خوبی نهادینه کرده و تحول عظیم در حوزه مهندسی ایجاد کرده است.

خزانه دار سازمان نظام مهندسی ساختمان مازندران اضافه کرد: در طول تاریخ این سرزمین، مهندسی نقش بسیار پررنگی در کشور داشته است، از ساخت تخت جمشید، سی ‌و سه پل و سایر عمارت‌های کهن ما نشان از حضور مهندسی در پیشینه کشور دارد.

وی با بیان اینکه علم مهندسی گذشتگان ما تنها در ساخت، سازه‌ها نبوده است، افزود: در سایر بخش‌ها مانند بادگیرها، قنات‌ها و سایر حوزه‌های مربوط به مهندسی نشان دادیم که توانمندی خاصی داریم.

دکتر فیروزیان یادآور شد: مهندسان در دوران انقلاب، پس از انقلاب، هشت سال دفاع مقدس و بعد از آن همواره نقش مهمی در چرخه اقتصادی ایران اسلامی داشته اند.

عضو گروه تخصصی برق شورای مرکزی کشور ادامه داد: جامعه فرهیخته مهندسی نه تنها در علم و دانش بلکه در سیاست هم صاحب نفوذ بوده است، بعد از انقلاب و دوران دفاع مقدس فعالیت اثرگذار مهندسان در عرصه‌های دفاعی کشور غیر قابل انکار است.

فیروزیان در ادامه اظهار داشت: نمونه بزرگی  از فعالیت مهندسان ما در دوران دفاع مقدس ساخت پل بزرگ خیبر بوده و این اقدام در دانشکده‌های رسمی به عنوان یکی از شاهکارهای دوران دفاع مقدس به حساب می‌آید و بعد از دفاع مقدس مهندسان در عرصه های سخت جهاد خودکفایی حاضر بوده و تلاش کردند تا  این کشور به خوبی ساخته شده و واژه مهندس راه را ایجاد می‌کند را ثابت کرده ایم

محمد فیروزیان یادآور شد: تاریخ شهادت می‌دهد که در زمینه دانش فنی و مهندسی چیزی کمتر از کشورهای صاحب صنعت نداریم و مهندسان ما نشان دادند که جز برترین‌ها بوده و هستند، امروز زحمت ساخت و ساز کشور بر دوش مهندسان ما بوده و سازمان نظام مهندسی استان به عنوان نظام پیشرو در کشور با بیش از 30 هزار عضو و 300 کارمند مشغول خدمت به مردم استان است.

عضو هیأت علمی دانشگاه اضافه کرد: در دوره هشتم هیأت مدیره با وفاق و همدلی خاص شروع شده و همه تلاش اعضا و هیأت رئیسه سازمان در این مدت بر حل مشکلات و معضلات سازمان بوده که شروع این کار با تشکیل کارگروه‌های موضوعی، مأموریت‌های مشخص و با زمان معین آغاز شده است.

محمد فیروزیان یادآور شد: در مجموعه سازمان همه در تلاش هستیم که از گردش مالی 100 هزار میلیاردی تومان صنعت ساختمان سهم ما فقط در طراحی، نظارت و اجرا محدود نباشد.

وی ادامه داد: همزمان با شروع هیأت مدیره جدید تغییر نگاه در وزارت راه و شهرسازی و دیدگاه مثبتی که در وزارتخانه وجود دارد نوید بخش روزهای خوبی سازمان‌های نظام مهندسی کشور و مازندران است.

 
 

انجمن معلولین ضایعه نخاعی مازندران در تلگرام  انجمن معلولین ضایعه نخاعی مازندران در واتساپ    انجمن معلولین ضایعه نخاعی مازندران در اینستاگرام  پست الکترونیک انجمن معلولین ضایعه نخاعی مازندران

011-3330-0720      011-3330-5027       011-3330-5028

  ســاری، خیابان شیخ طبرسی- طبرسی 12-کوچه شهید ضیائی